torstai 23. tammikuuta 2014

keskeneräisiä ja maidotonta jäätelöä

Pöö!

Oho, menipäs taas myöhään tämä blogin kirjoittelu, meinasin kokonaa unohtaa kun olen ihan keskiviikossa mutta ohan tässä tätä päivää vielä jäljellä :)

Nyt on minulle tosi outo juttu nämä keskeneräiset työt sillä yleensä kun alotan jonkun niin teen sen aina loppuun :D en tiedä mistä tuo johtuu mutta, niin se on ollut aina :D
Mutta nytten on 3 työtä kesken, ihmetten aina ihmisä kellä on kymmeniä töitäkin kesken ja alottavat uutta mutta nyt ymmärrän niitä varsinkin kun teen huvia niin eis sitä jaksa tehdä koko ajan ja jotenki hartiani menevät aivan lukkoon :)

Onko teillä yleensä monta työtä kesken vai teettekö yhtä kerralla?







Tuollaista huivia teen , ostin sellaiset pitsikukka kehikon :) Sillä saa ihan älyttömän hienoja kukkasia tehtyä, varsinkin paketin takana olevan kukkasen ohje oli aluksi hieman hankankala muistaa mutta hieno kukka siitä tuli, (siitä ei nyt ole kuvaa kun nää tekniikka laitteet ei ole taas ihan samaa mieltä munkaa asioista)
Mutta novitan sivuilta löysin tuollaisen huvin ohjeen ja päätin kokeilla, :) nopeesti tuota tekee kun pääsee juttuun mukaan :)


Toinen keskeneräinen työ on juhla-piirakka sukat, helmiä pitäs kiinnittää ja silkkinauha, ja tokihan parikin tolle sukalle oisi kiva :) Noita helmiä metsästettiin yksi sunnuntai vaikka mistä kun missään ei ollut normaaleja valkoisia helmiä :DD


Huomenna sitten alotan TAAS pöllösukat ,tälläkertaa vihreästä langasta :)
Sitten on yhteensa kolme työtä kesken ja sohvan reuna näyttää ihanalta :DD


Ainiin melkein unohdin ....
Kokeilin tänään yhtä ehkä maailman yksinkertasinta jäätelön ohjetta, joka sopii myös laktoosiintolerantikolle,
 eikä siihen tullut myösäänb yhtään sokeria joten se sopi minun vähä sokerisen tammikuun teemalle :)
http://jaksaparemmin.fi/mustikka-vaniljajaatelo/

Mustikka-vanilia jäätelöä mikä tehtii banaanista, (kuva ei ole mikään hyvä sillä söin jo puolet ennekun muistin että piti kuvata :D)

Mutta siis on ihan älyttämän hyväääää!!!!! vois syyä vaikka kuinka paljon , ja tosi tosi tosi helppo tehdä :D
Kannattaa kokeilla':D


                                                                            -anette-

   





2 kommenttia:

  1. Minä en kykene tekemään kuin yhtä käsityötä kerralla. Nyt tosin mulla on kesken yksi neule, yksi virkkuu ja yksi ristipistotyö. Virkkuutyö on sen verran iso, ettei sitä voi ottaa mukaan esim. käsilaukkuun, joten sitä varten on sitten pienempi neuletyö. Tahtoo vain käydä niin, etten sitten osaa kotonakaan sitä virkkausta edistää, kun tekisi mieli tehdä pikaisesti valmistuva neule aina valmiiksi. Toisaalta jaksan kyllä tehdä isojakin projekteja, tykkään niistä melkein enemmänkin kuin niistä "pikatöistä".

    Käynpäs kurkkaamassa tuon jäätelöohjeen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hehhe ... itse tykkään noista villasukista ja tumpuista juuri sentakia kun en valmistuu niin nopeasti :)

      Kannattaa tsekata se, oli ihan älyttämän hyvää :) :P

      Poista