torstai 6. helmikuuta 2014

kurttua

Pöö!

Taas on torstai ja nyt jopa pääsin tänne  kirjoittamaan :)
Paljoa en ole voinut tehdä kun joudun vaan istumaan ja noilla kepeillä köpötteleen niin menee hartiat niin lukkoon että hyvä ettei oksennus tuu :((( nytkun olisi hyvää aikaa neuloa niin ei sitten voi, ja sormet syyhyää niin paljon nyt neulomaan ja hyviä ideoita on nii paljon päässä ja ei mitään niistä pääse tekemään, olenkin nyt paperille visioinut nämä ideat niin ei vaan pääse unohtumaan :)

Mites te teette kun tulee hyvä idea, laitatteko johonkin ylös vai alatteko heti tekemään uutta työtä ?


Nyt olen aloittanut  tälläistä kurttu sukkaa , tälle on varmaan 1000 muutakin nimeä, mutta sillä nimellä minä sen tunnen, varren olen saanut valmiiksi :)



Tuollaista tuossa nyt on :) en ensiksi tajunnut missä kohtaa tuon värin vaihdan, mutta kyllä se siitä sitten selvisi :D Minusta tuo oli tosi kiva ja nopea ja helppo malli tehdä :D Ja lapsellehan käy myös kun tekee vaa  sillä 6s/puikko :)





Hyvää torstai iltaa ja toivotaav että pääsisin tekeen kantapään  tänään tai huomenna :DDD
Ellikin toivottaa teillä hyvää loppuiltaa <33



                                                                     -anette-

2 kommenttia:

  1. Kivannäköistä sukanvartta tulossa! :) Minä laitan ideat ylös muistikirjaan, esim. mistä malli löytyy, mitä lankaa on tarkoitus käyttää jne. Tulisin hulluksi, jos aloittaisin kaiken heti, tykkään tehdä mieluummin vain yhtä työtä kerrallaan. :)

    VastaaPoista
  2. tuo on ihan totta :) on varmaan jo monta muistikirjaa mennyt,kun noita ideoita tulee ovista ja ikkunoista koko ajan, :D
    itse menen jotenkin sekaisin jos on monta työtä kesken samaan aikaan kun haluan saada sen yhen valmiiksi ensiksi :D

    VastaaPoista