torstai 21. marraskuuta 2013

Smokkineule, rypytetty juostinneule vai lyhde

Pöö!

Mitäs mitäs, alkoikin satamaan lunta yön aikana:D ihanaa olen niin odottanut tätä  tuo synkkyys alkoi jo tympimään kunnolla.Vaikkakin tuo lumisade on toisaalta hyvin ärsyttävää jos lähtee tästä käveleen mutta, toi se myös lisää virtaa. 

Itseasiassa lumi tuli hyvään kohtaan sillä toisesta pyörästäni puhkesi rengas ja olkpää hajosi eilen nätisti salilla treenatessa :( eipä kauheesti pyörällä ajalle MUTTA, onneksi se ei vaikuta neulomiseen olisin muuten hermoromahduksen partaalla D: :D

Miten te olette ottaneet lumen vastaan?Joko lapset hinkuivat pulkkia pihalle hetin kun on tullut sentti lunta maahan? 

Mutta itse asiaan,löysin todella kivan ohjeen johon tuo otsikkokin viittaa, en tiedä sen nimeä mutta noilla nimillä sitä on kutsuttu :) 
Jos teillä on vinkkejä mikä tämä voisi olla niin kerrro ihmeessä?

Aloin kumminkin väkertämään ja sain varren tehtyä ja jouduin purkamaan koska tottahan toki se oli liian pieni minulle kun nuo langat tuossa vähän kiristävät vartta.
Minun vinkki jos nyt alatte tätä tekemään,  ja teette normaalisti 12s per. puikko niin tehkää 14s tai jopa 16s per. puikko niin tulee hyvä varsi .
Itse teen normaalisti tuolla 12s mutta nyt tein 14s ja tuli silti vähän tiukka :)


Koko: 38
Lanka: 7-veljestä
Puikot 3,5mm

Tuollaiset niistä sitten tuli :) Mitäs pidätte?
Tämä on aika hyvä ohje ihan aloittelijallekkin joka on kylästynyt perus sukkiin , kun thedään ihan samalla tavalla mutta jossain kohtaa aina pyöritetään lanka 6s ympäri. (Ohjeeen tosiaan löydätte tuosta ylempää)


PS. Saivat ihmiset eilen varmaan hyvät naurut Presson kahvillassa kun koitin opettaa ystävälleni miten tehdään sukka kun haluaaa tehdä poikaystävälleen joululahjaksi ja tosiaan hän eile ole muuten kuin alasteella neulonut kaulahuivia josta tuli kolmio :D  pari tuntia siihen meni mutta kyllä se sitten alkoi luonnistumaan itsestään :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti